Urmărește-ne

19 momente tari de la BLP19 -#UBLPXIX

Blog

19 momente tari de la BLP19 -#UBLPXIX

În caz că nu v-ați prins, am ales 19 pentru că-i a 19-a ediție Bloggers Lan  Party din istorie. Și-a fost șmecherie, ne-am distrat 4 zile la Untold de ne-a prins ora noaptea, vorba aia. S-au întâmplat sute. Dar cum nu puteam arăta sute, am spicuit ce-a fost mai ediție limitată și-am povestit mai jos.

1. Mircea Bravo nu mai voia să plece

A venit de joi și-a început cu Tetris și Jenga. Filma pe acolo, băga glumițe. Vineri s-a întors să joace FIFA. Și Jenga. Apoi a filmat și-a luat interviuri participanților. Apoi s-a mai jucat puțin. Apoi s-a plimbat prin festival și ne-a adus o sărbătorită random cu care s-a jucat Mortal Kombat. Episodul întreg este pe Youtube.

 

2. Peste 250 de GIF-uri la Gifotecă

Pune-le oamenilor un setup de gif-uri în față și n-o să se poată abține să-l folosească. Era coadă. Stai că mai vreau una. Și una așa. Hai una și cu tine. Să am. Două click-uri și era trimisă pe e-mail, încă trei butoane și o aveai în propriul tău social media. Iată și un link către toate la un loc. Mai facem.

 

3. Deținătorul recordului pe circuit de la cockpit-ul de racing PlaySeat a fost premiat cu un volan Thrustmaster

Abia duminică, după sute de încercări de la diferiți șoferi care au dat cu mașina de toți pereții, a fost stabilit recordul circuitului GrandTurismo Sport pe care l-am pregătit la cockpit-ul PlaySeat. 4 minute și 11 secunde, iar câștigătorul a fost premiat de Thrustmaster cu un volan cu care să aprofundeze.

4. Alexandru Ion, Fondatorul Nexus Pub, a luat bătaie la turneul de PUBG Duo

Deși s-a distrat, l-am văzut noi, ca răzbunare la nedreptatea suferită, Alex a fost suficient de amabil să promită că la ediția viitoare vine însoțit de propria lui echipă de e-Sports, Nexus Gaming, care să câștige în locul lui.

5. Moonsound a mixat pe scena Untold purtând tricoul oficial Bloggers Lan Party

Pe lângă skill-urile sale de DJ cu care a consacrat Teddy Bear către orice pasionat de muzică electronică din capitală, Moonsound este și un jucător înrăit de PUBG, un streamer înrăit de PUBG, ego un gamer înrăit. L-am avut ca oaspete, iar el ne-a onorat pe scenă. Kudos!

 

6. Cel mai mare scor de la TETRIS a fost 104400 de puncte

Puteai câștiga zilnic o pereche de Converse personalizați chiar în festival. Ursus Retro a pregătit o zonă old-school unde i-a apucat nostalgia pe cei peste 100 de oameni care au redescoperit tetris-ul. 104400 a reușit să facă Larisa, cu mențiunea că acesta a fost scorul înregistrat de ea la terminarea timpului regulamentar din concurs. Asta n-a împiedicat-o să continue încă vreo oră-două după.

7. 7 dintre cei 29 de voluntari au fost din Chișinău, Rep. Moldova

Am avut multe furnicuțe responsabile să acopere un eveniment foarte vast în activități, iar câteva dintre ele s-au înscris tocmai de peste Prut: Dana, Mihai, Nichita, Alexandrina, Dan, Vitalie și Silviu, toți cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, s-au achitat de sarcini cu brio. Cu laude. Cu coroniță. Medalii. Onoruri.

8. Întreaga activitate din zona de PC-uri a fost transmisă live pe Twitch

Toată comunitatea PUBG România a putut urmări desfășurarea zonei dedicate în cadrul Bloggers Lan Party chiar pe canalul oficial de Twitch. CreKerZeu a stat la butoane de joi până duminică seara, comentând inclusiv turneul pus la dispoziție de Omen by HP (PC) și HyperX (periferice).

9. Primul pupitru de DJ din istoria Bloggers Lan Party

Conectat prin bluetooth la toate cele 10 boxe portabile Ultimate Ears Megaboom agățate prin sală, atmosfera nopții de la fiecare Bloggers Lan Afterparty a fost dată de DJs de ocazie, care mai de care mai curios să se pună în pielea personajului. Trei dintre cei mai norocoși participanți au plecat acasă cu boxe portabile, iar muzica (bună) la eveniment a curs non-stop.

10. HyperX a lansat doi mauși de gaming în premieră la #UBLPXIX

Fanii PUBG prezenți la eveniment au putut testa primii HyperX Pulsefire FPS Pro și HyperX Pulsefire Surge Pinpoint, doi mouși de gaming care te ajută să dai cap cu Kar98 de la 300m distanță din alergare. Cu spatele. Cu ochii închiși. Fără mâini.

11. Am avut un joc battle royale în realitate virtuală

Pentru cei care nu vorbesc chineză, battle royale e un gen de joc ce se joacă online, împotriva altor ultilizatori, pe o hartă virtuală uriașă, în care scopul e să rămâi ultimul în viață eliminându-i pe ceilalți. Pentru cei care nu vorbesc nici japoneză, realitatea virtuală în gaming e la bază o pereche specială de ochelari care-ți arată imagini la 360 de grade, oriunde întorci capul. Omen by HP a pus la dispoziție sistemul care i-a transportat periodic pe festivalieri într-o altă dimensiune.

12. Jenga a avut atât de mult succes încât a trebuit suplimentat cu premii extra

Avem tehnologie. Internet 5G. Calculatoare de ultimă generație. Fotbal proiectat 4K. Nu, domnule, noi vrem să ne jucăm cu un turnuleț făcut din bucăți de lemn. Și mai vrem. Și mai vrem. Jenga a fost stația la care toată lumea s-a oprit măcar o dată, iar noi, spontani ca de obicei, am așteptat să vedem cele mai dezechilibrate turnulețe și-am scos premii pe masă grație parteneriatului cu TP-Link. Baterii externe, range extenders, genți de laptop, dar mai ales routere Archer 5.

13. Cel mai bun jucător de PUBG al finalei a făcut 33 kills în 3 runde

S-a jucat DUO, câte 10 minute pe fiecare dintre cele trei hărți ale jocului. Dintre cele 20 de echipe înscrise la start au rămas cinci finaliste. Echipa campioană l-a avut în componență și pe cel mai profilic jucător, iar cele 33 de frag-uri i-au adus o pereche de căști Omen by HP.

14. Deliric a făcut vlog jucându-se legat la ochi

A apărut sâmbătă la miezul nopții pe la noi, însoțit de prietenii apropiați. I-am stârnit cu niște Atomic Bomberman, apoi s-a trecut la Grand Turismo, Mortal Kombat și ceva Jenga. Era 4 dimineața și încă dansam, vlogul e în stilul caracteristic. PS: Da, și Don Baxter a fost acolo, dar mai ales soția, Teo’s Kitchen.

15. Staff-ul și voluntarii Bloggers Lan Party au fost portretizați de Canon

Raluca Antuca și-a pus semnătura pe toate cele 44 de perechi de ochi atente ca #UBLPXIX să meargă strună. De la debutanți, la oameni de logistică și membri ai staff-ului Bloggers Lan Party, nimeni nu a lipsit de la ședința foto din timpul apusului zilei de duminică, acolo unde, pentru calitate, am folosit Canon EF 50mm f/1.8 STM pe Canon EOS 200D. Întreaga galerie este pe pagina noastră de Facebook.

16. Virgil a pus întrebări de 2 lei pe video și apoi le-a postat pe canalul de Youtube Istoria cu Virgil

Pe Virgil ar trebui să-l vedeți în fiecare duminică pe TVR1, fiind singurul vlogger de la noi al cărui content a stârnit interes pentru televiziunea publică. Un vasluian norocos și drag nouă care vine la Bloggers Lan Party dinainte să fie celebru. Când nu s-a jucat la UBLPXIX, a mers prin festival întrebând oameni chestii. Episodul este aici.

 

17. Codin de la Creative Monkeyz a făcut live stream pe Twitch de pe smartphone

Și cum ăsta-i farmecul Twitch-ului, filmul nu mai este disponibil. L-au văzut doar norocoșii care erau online la acea oră târzie din festival. Va trebui să ne credeți pe cuvânt: Ramona și Codin sunt printre cei mai autentici invitați pe care i-am avut vreodată. Ca să nu pierdeți nimic din ce fac Mo și Foca în viața reală, le puteți da subscribe pe Youtube și Twitch.

18. Peste 500 de oameni au participat

Poate că nu pare mult, dar Bloggers Lan Party este o petrecere privată cu locuri extreeeem de limitate, pentru că ne dorim ca absolut toți participanții să aibă timp suficient să treacă pe la orice jocuri își doresc alături de bloggerii/vloggerii lor preferați. Apropos de asta, din cei 500, 80 au fost influencers. Poți găsi pe internet o grămadă de conținut generat dacă accesezi hashtagul #UBLPXIX pe rețeua ta socială preferată.

19. AFTERMOVIE conține și un interviu cu Toma, admin-ul Bloggers Lan Party

Întreaga atmosferă a celor 4 zile de gaming + festival e strânsă în cele 5 minute de video (link-ul aici pentru video pe Facebook). Printre imagini, Toma Nicolau povestește cum a început totul acum 6 ani și 19 ediții, vorbește despre comunitatea de gaming din România și planurile de viitor. Iar dacă ai avut răbdarea să citești până aici, afli și ceva în premieră: BLP20, ediția aniversară ce urmează, va avea loc în weekend-ul 16-17 noiembrie, la București.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS