Urmărește-ne

Al 5-lea an de Bloggers Lan Party. Încep înscrierile pentru #BLP13, ediție norocoasă

Blog

Al 5-lea an de Bloggers Lan Party. Încep înscrierile pentru #BLP13, ediție norocoasă

Ăsta e momentul în care ne strângem toți în jurul focului și eu vă povestesc cum am început, în 2012, petrecerea care a ajuns 13 ediții mai târziu la a fi sâmbăta preferată a multor pasionați de gaming.

Au participat (de bunăvoie) peste 800 de oameni. S-au jucat 120 de ore. 35.000 euro au însumat premiile celor 50 de titluri de până acum. Doar până acum.

Urmează 2017, an cu atât de multe surprize încât îmi vine să bhjifgsdkgjcbjxnzjh.

Începem ACUM cu înscrierile pentru #BLP13: Sâmbătă, 4 martie, ora 10:00, Impact Hub Bucharest. Ne vom juca pe PC-uri, pe console, pe smartphones, dar și un board game surpriză. Hai, fie, m-ați convins, dezvălui și un nume, așa, ca bonus: Guitar Hero. Ba nu, două nume: Guitar Hero și NBA2K17.

Încă trei informații vitale:

  1. Pentru fiecare blogger înscris se eliberează un loc de cititor. Dacă ești blogger, folosește formularul de aici, așteaptă confirmarea, apoi invită-ți cititorii să se înscrie în cursa tragerilor la sorți.
  2. Dacă ești cititor, uită-te pe lista de bloggeri înscriși și alege unde-ți stă norocul. Cititorii care primesc acces la #BLP13 vor fi anunțați pe e-mail și telefon în săptămâna dinaintea evenimentului.
  3. Rămâi prin preajmă în zilele ce urmează pentru a afla lista jocurilor și a premiilor acestei ediții

Game on,

Toma.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

Cele mai citite

SUS