Urmărește-ne

Am lansat noul site în variantă Beta. Ajutați-ne să-l facem perfect

Noutăți

Am lansat noul site în variantă Beta. Ajutați-ne să-l facem perfect

După ani în care ne-a servit credincios, www.bloggerslanparty.ro are haine noi. Dacă vă place aveți mulțumirile noastre, dacă nu e și mai bine, vă cerem ajutorul în a-l face cât mai util și simplu de folosit.

Scopul principal a fost o mai bună centralizare a datelor voastre (s-au găsit informații la gedepereu, cum ar veni) pentru a simplifica procesul de înregistrare al participanților la fiecare ediție în parte.

Ce îmbunătățiri avem:

  1. Vă puteți înregistra ca membri permanenți ai comunității noastre – pe sistemul user/pass, orice doritor își poate face (gratuit) cont pe site-ul nostru, astfel fiind în pole-position pentru a afla noutățile și a se putea înscrie din timp la această petrecere cu locuri limitate (găsiți în sidebar)
  2. Creatorii de conținut (sau ”bloggerii”, dacă vreți) au mai multe opțiuni de a-și afișa conținutul – odată înscriși pe lista participanților, invitații apar foarte frumi pe pagina ”Cine Vine”, acolo unde își pot afișa o fotografie de profil, una de cover, butoane către conturile sociale și o descriere pe care toți membrii o pot vedea – cei speciali pot primi chiar și drept de publicare pe site-ul nostru (mișto, este?)
  3. Mobile friendly & new design – noua temă este complet utilizabilă de pe orice smartphone (oricum stăm toți cu telefoanele în mână non-stop), iar design-ul se vrea a fi curat și ușor de citit, cu ilustrații mari.

Știm. ȘTIM! Nu e nevoie să vă supărați. Site-ul nu este perfect. Proaspăt lansat suntem convinși că are multe erori și bug-uri, dar ne bazăm pe efortul comun al comunității noastre.

Lăsați-ne comentarii la această postare cu feedback cât mai constructiv ca să putem repara situația și s-ar putea (s-ar putea) să vă alegeți cu bilete de acces la #BLP21. Vă mulțumim anticipat!

Citește mai departe
S-ar putea să-ți placă...
Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS