Urmărește-ne

Salutăm internetul și anunțăm a 11-a ediție Bloggers Lan Party

Noutăți

Salutăm internetul și anunțăm a 11-a ediție Bloggers Lan Party

Salut, sunt Toma, admin-ul Bloggers Lan Party. Îmi plac jocurile.

Dacă n-ați auzit de BLP până acum, nu e târziu.

De 4 ani încoace strâng oamenii din online și-i las să petreacă gaming-ul și tehnologia laolaltă, într-un event de weekend devenit deja tradiție.

Bloggers Lan Party este o petrecere de o zi care pune la dispoziția participanților setup-ul perfect pentru o sâmbătă de poveste. PC-uri, console, gimmick-uri și board games, turnee organizate simultan și premiate considerabil, toate cu scopul de a rupe rutina adulților care au uitat că viața este o joacă.

A 11-a ediție (și a 2-a a acestui an) pune la test skill-uri niciodată necesare până acum.

Gamerii se vor putea întrece în competiții de bowling, biliard și simulator F1, turnee la care se vor alătura consolele XBox One echipate cu FIFA16 și marea arenă Overwatch pregătită de ASUS ROG și Blizzard.

Gazdele din Grand Combo vor avea grijă să n-avem griji, iar voi, comunitatea, sunteți invitați să vă înscrieți. Ca până acum, bloggerii au prioritate (în limita locurilor disponibile) și primesc opțiunea de a invita, la rândul lor, propriii cititori să se înscrie în tombolele de participare care se închid joi, 7 iulie, la ora 22:00.

Păstrăm restul surprizelor pentru offline, nu înainte de a vă da încă o veste bună: Bloggers Lan Afterparty se anunță până-n zori la The Biggest Rooftop Party in Town.

Game on! #BLPXI

Citește mai departe
S-ar putea să-ți placă...

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS