Urmărește-ne

Bitdefender: Joacă-te, în siguranță!

Blog

Bitdefender: Joacă-te, în siguranță!

Ce lucruri extraordinare te așteaptă în această sâmbătă! Noi abia ne stăpânim caii să nu dea din casă tot ce vei vedea la #BLP13. Și pentru că vrem să ne asigurăm ca totul va fi safe, întregul Impact Hub intră în Bitdefender Game Mode.


Ce înseamnă asta? Păi cum, nu știai? 

Înseamnă că tu poți fi cel mai gamer în continuare, doing your thing, în timp ce de soluțiile de securitate cibernetică se ocupă specialiștii:

  • pe toate PC-urile de la eveniment va rula cuminte, în background, Bitdefender Game Mode, presetarea special menită pentru cei care se joacă mai tot timpul și n-au nevoie de programe ce rulează pe fundal și încetinesc performanța
  • la etajul 2 al locației vei găsi… nici nu știu dacă să-ți zic. nu-ți zic, e surpriză (*tușit* turneu de Hearthstone *tușit*)
  • badge-ul evenimentului devine giveaway (oh my god!) și are pe verso suita Bitdefender Total Security 2017, fiind astfel primul, singurul și unicul ecuson care chiar protejează

Închei acest articolul spunându-ți că, în timp ce l-ai citit, circa 432697853112 de malware-uri au încercat să-ți atace dispozitivul. Ar putea fi o glumă. Ar putea fi.

Game mode on,

Toma

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

Cele mai citite

SUS