Urmărește-ne

Bloggers Lan Party Ediția 19: Untold Festival -#UBLPXIX

Blog

Bloggers Lan Party Ediția 19: Untold Festival -#UBLPXIX

Pentru al doilea an consecutiv, Bloggers Lan Party face parte din line-up-ul Untold Festival, așa că ediția a 19-a va avea loc în perioada 2-5 august, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Le pregătim festivalierilor cu apetit pentru gaming o zonă dedicată cu PC-uri, console PlayStation 4, VR și boardgames, multe turnee și premii, plus ospitalitatea cu care Bloggers Lan Party i-a obișnuit pe participanți de-a lungul celor 6 ani și 18 ediții de eveniment.

Criteriile de înscriere și selecție pentru bloggeri și vloggeri vor fi anunțate marți, 10 iulie, cei selectați primind acces general inclusiv în cadrul festivalului.

Bineînțeles, lista acestora va fi completată de fani prezenți deja la Untold: Înscrierile pentru fani/cititori vor începe luni, 30 iulie, și se vor completa pe baza biletelor Untold deja achiziționate, în limita locurilor disponibile (500).

De asemenea, achiziționarea unui bilet Untold VIP asigură automat accesul și în zona privată Bloggers Lan Party.

În săptămânile ce urmează vom anunța jocurile și turneele ce vor fi disponibile la #UBLPXIX, dar și momentele speciale pe care le pregătim alături de parteneri și de cei mai populari influenceri ai momentului.

Game on,

Citește mai departe
S-ar putea să-ți placă...
2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Prima dată la Bloggers Lan Party - MadmoiselleSarcastique.ro

  2. Pingback: Jurnal de festival Untold 2018: ziua 1 și 2 | Andrei Albu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS