Urmărește-ne

Bloggers Lan Party 25 – Ultima ediție. Start înscrieri! #BLP25

Blog

Bloggers Lan Party 25 – Ultima ediție. Start înscrieri! #BLP25

BLP25 va avea loc în weekend-ul 21-22 martie într-o locație nouă din București: Impact Hub Universitate.

Acest articol apare la 8 ani și fix 3 luni de la primul Bloggers Lan Party, eveniment ce a avut loc pentru prima dată pe 1 decembrie 2012, cu 24 de bloggeri prezenți și nimeni altcineva.

De-a lungul anilor evenimentul a trecut prin multe îmbunătățiri, a crescut, s-a adaptat și a reușit să facă mulți gameri să se simtă bine, parte dintr-o comunitate, într-un loc potrivit pentru ei.

Miilor de oameni ce au petrecut cu noi în această periadă le mulțumim și îi anunțăm că a 25-a ediție Bloggers Lan Party este ultima. Vom anunța planurile de viitor ale echipei de organizare la momentul potrivit, deocamdată vă invităm să vă înscrieți la ultima petrecere sub acest format.

#BLP25 va avea loc în weekend-ul 21-22 martie într-o locație nouă din București: Impact Hub Universitate devine party host pentru două zile, iar noi vă pregătim turnee pe toate platformele cu care v-am obișnuit, premii interesante, un afterparty cu muzică live, dar și alte surprize.

Înscrierile pentru creatori de conținut, fani (500 de locuri prin tragere la sorți) și voluntari au început oficial și sunt deschise până în săptămâna evenimentului. Doritorii sunt invitați să folosească tab-urile respective din header.

Pe curând,

BLP.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS