Urmărește-ne

#blp14 sau 3 zile ca nuntile din basme

Blog

#blp14 sau 3 zile ca nuntile din basme

Anul asta mi-am propus sa fac cat mai multe lucruri noi. Sa interactionez, sa cunosc oameni de calitate si sa leg prietenii sincere si durabile cu ei.

Weekendul de la inceputul lunii mai m-a rupt de tot ceea ce inseamna loc de munca, griji cotidiene şamd.

#BLP14

Pentru unii e pur si simplu o prescurtare.

Pentru mine a fost o experienta de neuitat si nu glumesc.

Imi amintesc editia #blp11 cand stateam intr-un colt pe un scaun asteptandu-l pe Vlad sa termine jocul de NBA si incercand sa ies din cochilia de *mi-e rusine sa vorbesc cu oamenii/ cum sa ma bag in seama*.

#blp12 cand am venit pentru prima data cu Sprinkles si cand a facut slalom printe toti gamerii dupa ce s-a fugarit cu Vicky, un caine labrador de 4 ani

#blp13 cand am jucat pentru prima data Orange Express, joc la care Vlad a si iesit castigator

#blp14 (cu speranta ca n-o sa fie ultima) cand am participat in calitate de voluntar pentru prima data.

Pot vorbi pana maine despre cele 3 zile ce tocmai au trecut. Stii sentimentul ala de cand eram copii si cel mai bun prieten pleca la mare/munte in vacanta de vara si asteptai sa se intoarca ca sa ii dai o imbratisare sanatoasa si sa vorbiti de tot ceea ce insemna lumea voastra ? Jur ca fix sentimentul asta l-am trait de vineri de cand am ajuns pana cand am plecat. Chiar si acum ma mai tine …

Jocurile pe pc-uri, board games, discutiile cu persoanele care ne intrebau ce se intampla la #BLP14 si alte lucruri marunte precum o cafea de la #beanz, m.au facut sa ma simt ca acasa. Ca fiecare zi de sambata seara cand mergem la prietenii nostri, Luci si Diana ca sa jucam mima si Catan pana a doua zi dimineata.

Inchei prin a spune ca astept cu nerabdare editia ce urmeaza cand stiu cu siguranta ca Toma, Andra, Lorena, Victoria si Dragos vor da tot ce-i mai bun din ei ca sa te faca sa te simti ca acasa.

Guest post by Ioana Ionitescu
Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS