Urmărește-ne

Boardgame la #BLP13: Orange Express

Blog

Boardgame la #BLP13: Orange Express

Încet-încet dezvăluim surprizele ce vă așteaptă pe 4 martie, la a 13-a adunare cu caracter jubiliar a gamerilor români de pretutindeni și peste tot. Ne apropiem de un nou număr record, 90 de bloggeri înscriși, iar pregătirile sunt în toi.

Astăzi vorbim despre zona dedicată jocurilor de masă, una care va putea găzdui 27 de jucători simultan și peste 40 de runde de-a lungul întregii zile rezervate #BLP13.

Boardgame-ul se numește Orange Express și este o reinterpretare a platformei Ticket to Ride, adaptată pe o hartă a României, ocazie cu care participanții își vor pune la încercare cunoștințele geografice cu scopul de a crea cele mai lungi trasee formate din vagoane de tren, folosindu-se de cărțile de joc primite.

Fascinant, vă zicem, noi ne-am antrenat cât să luăm nota 5 dacă ne întreabă cineva, acum vă așteptăm și pe voi să vă îmbarcați în cursa pentru premiile surpriză oferite de Orange.

Înscrierile se fac sâmbătă dimineață între orele 10:00 și 12:00, în debutul Bloggers Lan Party 13, cu o mențiune foarte importantă: nu acceptăm refuzuri pe motivul ”vai, dar eu nu știu să joc, o să vă încurc.” Nu, domnule, nu, tocmai de aceea nu numai că vom avea oameni responsabili să vă parcurgă regulamentul la fața locului, dar îl și publicăm aici (Regulament Orange Express), acum, tocmai pentru a vă da ocazia să veniți cu temele făcute.

Vă reamintim că înscrierile pentru cititorii de bloguri sunt deschise până joi seara (2 martie, ora 20:00), vă puteți alege bloggerul preferat accesând tab-ul ”bloggeri înscriși” în partea de sus a paginii. Pentru fiecare blogger înscris avem liber un loc pentru un cititor. După ce ați completat formularul (o singură dată), așteptați tragerea la sorți. Cei ce vor primi bilet în călătoria #BLP13 vor fi notificați pe e-mail sau telefon.

Game on,

Toma

==========================================================================

În 2016 am extins acoperirea 4G și am ajuns la 6723 de localități la nivel național. Am ascultat dorințele clienților noștri și, în ultima parte a anului, am acoperit peste 1300 de localități ca urmare a votului utilizatorilor 4G Fun Kit. Întreaga rețea Orange conectează 1 din 2 români, ducând mesajele lor mai departe și deschizând noi drumuri datorită accesului la servicii de date de cea mai înaltă calitate. Pentru a ajunge la aceste performanțe, am parcurs o cale lungă, timp de 20 de ani.

Vă invităm la Bloggers Lan Party să explorați, să descoperiți și să vă bucurați de cea mai extinsă rețea 4G din România cu Orange Express.

==========================================================================

Sistem turneu: eliminatoriu, winner takes all
Faze: sferturi de finală, semi-finale, finală
Număr de jucători (rundă/turneu): 3/27
Durată rundă: 60 minute

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS