Urmărește-ne

Boardgames: Ticket to Ride on Playlink

Blog

Boardgames: Ticket to Ride on Playlink

Le pregătim pasionaților de jocuri de masă o variantă 2019 a unuia dintre cele mai populare boardgame-uri din lume ce acum are și mod de Playstation.

Ticket to Ride provoacă jucătorii să-și creeze rute feroviare pe o hartă virtuală, concurând împotriva altor 4 magnați ai căilor ferate. Partea interesantă intervine atunci când totul se desfășoară pe display-ul unui Playstation 4, iar ca joystick-uri se folosesc smartphones Samsung S9 conectate prin Wi-Fi la consolă.

Va fi amuzant și interactiv, iar finalul evenimentului îi va găsi pe mulți dintre concurenți dornici să încerce jocul în propria sufragerie alături de prieteni.

Premiul cel mare al turneului de Ticket to Ride on Playlink powered by Samsung este un bilet de tren dublu dus-întors pe ruta București-Viena, la o dată aleasă de campion.

Înscrierile la turneu se fac sâmbătă (9 martie), începând cu deschiderea porților de la ora 10:00 și sunt pe sistemul primul venit în limita celor 50 de locuri disponibile. Competiția începe imediat după completarea listei, iar finala are loc duminică (10 martie) după-amiază la ora 17:00.

Detalii despre criteriile de participare la a 21-a ediție Bloggers Lan Party pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

===================================================

Joc: Ticket to Ride on Playlink
Platformă: Playstation 4
Sistem: 5 players one-match knock-out
Locuri: 50
Premii:
Locul 3: Glob geografic pămânesc iluminat 30cm Discovery
Locul 2: Troller Spinner 55cm Captain America
Locul 1: Bilet dublu de tren dus-întors București-Viena

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS