Urmărește-ne

CONSOLE: Guitar Hero, NBA2K17 și Mortal Kombat XL ca să RFRSH Gaming

Blog

CONSOLE: Guitar Hero, NBA2K17 și Mortal Kombat XL ca să RFRSH Gaming

Vreți să gaming & chill? Zona Sprite din cadrul Bloggers Lan Party vă așteaptă cu trei console pregătite de distracție, plus răcoritoare pentru însetați.

Zilnic între orele 17:00 și 00:00 ne găsiți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul festivalului Untold. Joi și vineri sunt zile rezervate antrenamentelor și înscrierilor la turneul cel mare ce începe sâmbătă la ora 17:00 și se termină duminică seara, la încheierea festivalului. Premiile puse în joc sunt invitații VIP la următoarea ediție Bloggers Lan Party ce va avea loc în noiembrie la București. (toate cheltuielile asigurate)

NBA2K17

Sistemul de joc este 1 vs 1 Blacktop, singurul mod în care vă puteți testa cu adevărat skill-urile de baller. Se acceptă dunk-uri și capace, așa că totul e pregătit.

Guitar Hero Live

Vrem să găsim cel mai bun duet, deci v-am pregătit două chitări și un playlist numeros pe care să vă rupeți în figuri. Toate ca toate până la punctul în care vă vine să dați cu chitara de pământ. Asta nu e voie. În rest, rock on și fie ca cel care greșește cele mai puține note să meargă mai departe.

Mortal Kombat XL

Ai școala vieții? Știi să apeși repede pe toate butoanele? Ai numărul lui Sub-Zero în telefon? Sună-l pe Scorpion și dați-o parte-n parte, dar fără violență. N-are sens, dar o să fie amuzant.

BONUS: Vineri și sâmbătă în zona Sprite vă puteți juca alături de doi dintre bloggerii/vloggerii preferați. Treceți pe la noi și e posibil ca adversar să fie Ioana Grama sau Mircea Bravo. Se pricep de minune pe internet, să vedem dacă se descurcă și cu joystick-urile.

Game on!

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS