Urmărește-ne

Console: Vrei premii pe loc? Just Dance!

Blog

Console: Vrei premii pe loc? Just Dance!

Pentru că în fiecare dintre noi este un dansator nedescoperit încă, la Bloggers Lan Party 20 vom pregăti camera de muzică special pentru a scoate lumină ritmul din sângele nostru daco-latin.

Și când spunem ”vom pregăti”, spunem că vom pune la dispoziția tuturor participanților de la #BLP20 un setup al noului joc Just Dance (Ubisoft), într-o cameră tematică, premiind cei mai dezinvolți dansatori prezenți de-a lungul celor două zile de petrecere.

Just Dance va fi o plăcere pentru cei care nu l-au descoperit încă, iar pentru ceilalți va fi o oportunitate în plus să își pună în aplicare mișcările nebune de dans. Suportă până la 4 jucători simultan, iar combinat cu atmosfera cu care BLP și-a primit întotdeauna oaspeții, promitem momente memorabile.

Alegem acest joc în premieră la ediția 20 dintr-o pleiadă de titluri Ubisoft (noi suntem mari fani Assassin’s Creed sau Anno), producător mondial de jocuri video ce-și desfășoară o bună parte a activității la București. Birourile lor găzduiesc peste 1800 de angajați în nordul capitalei, Ubisoft fiind într-o continuă campanie de recrutare.

De asemenea, TP-Link, partenerul oficial de rețelistică al Bloggers Lan Party, se implică cu premii pentru cei mai talentați dansatori, oferind hub-uri portabile TP-Link UH400.

Înscrierile se fac la fața locului, iar premiile se dau pe loc. Detalii despre criteriile de participare la a 20-a ediție Bloggers Lan Party sunt aici.Ultimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS