Urmărește-ne

Console: Racing pe un circuit de Formula 1

Blog

Console: Racing pe un circuit de Formula 1

Pentru că ritmul cu care totul se întâmplă în jurul nostru a ajuns la viteze digitale, la Bloggers Lan Party 20 pregătim un setup de Formula 1 pentru cei care au curajul să se urce la volanul unui monopost.

Cele două playsteats menite să-ți dea aaaripi vor fi șansa șoferilor (dar mai ales a pietonilor) să se dezlănțuie pe un circuit virtual prestabilit. Noi vom premia cu premii Red Bull Racing (rucsac, sapca, bandana, portofel etc.) cei mai rapizi piloti ce vor ajunge la linia de finish la încheierea ediției cu numărul 20 și vom da nenumărate șanse tuturor doritorilor la premii dintre participanți.

Regulamentul este simplu: prestabilim o mașină și un circuit pentru întregul eveniment. Ficare șofer are la dispoziție două încercări complete de circuit (3 laps), apoi trebuie să lase locul următorului doritor, dar se poate întoarce la rând pentru o nouă șansă de fiecare dată când lista de așteptare îi dă ocazia. Notăm cei mai buni timpi ai fiecăruia și premiem top trei.

Înscrierile la #BLP20 sunt în continuare deschise, cei interesați sunt invitați să afle criteriile de participare pe acest acest link.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS