Urmărește-ne

Console: Turneu de FIFA19 2v2 echipe mixte

Blog

Console: Turneu de FIFA19 2v2 echipe mixte

Am invitat jucătoarele de fotbal de la ACS Dream Team București să facă echipă cu gamerii într-un turneu mixt powered by PlayStation Romania.

La Bloggers Lan Party 22 ne-am propus să demonstrăm că și fetele știu să joace FIFA pe PlayStation, așa că am invitat jucătoarele de fotbal de la ACS Dream Team București să facă echipă cu gamerii într-un turneu mixt.

16 jucătoare de fotbal își vor aștepta și cunoaște colegii de echipă pentru competiția mixtă ce va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 12:00, în zona Bloggers Lan Party de la East European Comic Con.

Turneul se va desfășura în cadru mixt, fiecare echipă participantă fiind formată dintr-un băiat și o fată. Va fi interesant de urmărit cine dintre gamerii prezenți se va adapta cel mai bine la situație, iar campionii (și campioanele) competiției vor fi premiate de PlayStation Romania.

Înscrierile se fac la fața locului, vineri, 24 mai, între orele 16:00 și 21:00, dar și sâmbătă, 25 mai, între orele 10:00 și 12:00. Detalii despre participarea la Bloggers Lan Party 22 pot fi accesate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări/nelămuriri vă așteptăm cu un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Baftă!

==============================================================

Joc: FIFA19
Platformă: PlayStation 4
Sistem: 2vs2 one-match-knockout
Locuri: 32 (16F + 16B)
Premii:
Locul 3: Două abonamente PS Plus 3 luni + premii surpriză
Locul 2: Două abonamente PS Plus 12 luni + premii surpriză
Locul 1: Două controllere PS + două abonamente PS Plus 3 luni + premii surpriză

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS