Urmărește-ne

Console: Turneu de NBA2K19 pe PS4 w/ Sprite – RFRSH Gaming @ #BLP20

Blog

Console: Turneu de NBA2K19 pe PS4 w/ Sprite – RFRSH Gaming @ #BLP20

La Bloggers Lan Party 20, eveniment ce are loc în weekend-ul 17-18 noiembrie la București, vom dedica o cameră a vilei Qreator by IQOS baschetului virtual. Ziua de sâmbătă (17 nov) este dedicată antrenamentelor și înscrierilor, iar duminică (18 nov) începând cu ora 12:00, dăm start turneului oficial de NBA2K19 pe Playstation4 w/ Sprite – Refresh Gaming.

Comunitatea din jurul acestui joc crește și în România. Sunt mulți pasionați de baschet printre noi și mergem înainte cu o convingere clară că și ei vor să detroneze fotbalul virtual ce s-a instalat pe consolele de pretutindeni. De asemenea, suntem la fel de convinși că la acest turneu veți găsi gameri noi cu care să rămâneți prieteni pentru a vă întregi echipele din The Neighbourhood.

Pregătim un setup ideal în camera de relaxare, echipând-o cu tot ce aveți nevoie pentru a domina terenul în NBA2K19. Ziua de sâmbătă este pentru antrenamente și înscrieri, momente în care vă puteți îmbunătăți aptitudinile de dunk-uri sau aruncări de afară. Duminică la prânz începem competiția și aflăm care dintre cei 32 de înscriși (locuri disponibile totale) va pleca acasă campion.

Toată experiența, inclusiv premiile, sunt oferite de Sprite – RFRSH Gaming, iar surprizele pe care partenerul nostru vi le pregătește nu s-au terminat. O singură chestiune: trebuie să veniți la #BLP20 ca să le aflați. Detalii despre modalitățile de participare aici.


Turneu: NBA2K19
Platformă: Playstation 4
Sistem: 1 vs 1 one match (4 x 2 min/Q 5 by 5 baschetball) knock-out
Locuri disponibile: 32
Premii:

Locul III: Voucher 100 lei Sport Loft Băneasa + premii surpriză
Locul II: Voucher 200 lei Sport Loft Băneasa + premii surpriză
Locul I: Voucher 300 lei Sport Loft Băneasa + premii surprizăUltimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS