Urmărește-ne

Console: Turneul de FIFA19 este produs și transmis LIVE pe Facebook

Blog

Console: Turneul de FIFA19 este produs și transmis LIVE pe Facebook

La Bloggers Lan Party 20 pregătim un turneu fastous de FIFA19 pentru a hrăni orgoliile celor mai buni jucători de fotbal virtual din comunitatea online-ului românesc. Setup-ul de display al turneului va fi format din 9 ecrane LED, iar începând cu sferturile de finală, competiția va fi transmisă în totalitate live pe internet și acompaniată la fața locului de specialiști în comentariu sportiv.

Da, exact așa cum scrie. Vom produce o transmisiune video profesionistă care va include și un pupitru de comentariu de la fața locului, iar fazele superioare ale competiției vor putea vizionate de orice posesor de cont de Facebook pe paginile Bloggers Lan Party și ale partenerilor, oriunde pe teritoriul României, alături de multe imagini din zona de turneu. Alături de noi sunt comentatorii sportivi Telekom Sport Cristi Măciucă și Mihai Dolinschi, gazde ce vor avea mulți invitați dintre participanții la competiție.

Printre gamerii care și-au anunțat înscrierea la turneul #BLP20 se regăsesc  Andrei ”Vasi” Vasiliev (pro FIFA player), Andrei Ciolacu (fotbalist la Rapid, ASA Tg. Mureș), bloggerul Alex ”Hoinaru” Ciucă, Marius Radu (East European Comic-Con), Toma Nicolau, dar și campionul național de FIFA19 al Republicii Moldova ce va participa din partea Moldova E-Sports Federation, Ernest Gulceac.

Turneul este găzduit de Telekom, partener principal și furnizor oficial de internet al Bloggers Lan Party și va avea loc în superba cameră de co-creare de la vila Qreator by IOQS.

Ziua de sâmbătă (17 nov) este rezervată antrenamentelor și înscrierilor (locuri limitate, +18 ani împliniți), iar duminică (18 nov) la ora 12:00 începem competiția oficială. Premiile sunt oferite de Playstation România.

Dacă vrei să participi la Bloggers Lan Party 20, condițiile înscriere sunt aici.

 

Turneu: FIFA19
Platformă: Playstation 4
Sistem: 1 vs 1 one match (2 x 4 min/half UCL kick-off) knock-out
Locuri disponibile: 64
Premii:

Locul III: Cod FIFA19 pentru PS4 + Abonament 3 luni PS Plus + premii surpriză
Locul II: Cod FIFA19 pentru PS4 + Joystick Dualshock PS4 + Abonament 3 luni PS Plus + premii surpriză
Locul I: Cod FIFA19 pentru PS4 + Consolă PS Pro + Abonament 12 luni PS Plus + premii surprizăUltimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS