Urmărește-ne

Content: Oferim suport foto/video pentru generatorii de conținut înscriși la #UBLPXIX

Blog

Content: Oferim suport foto/video pentru generatorii de conținut înscriși la #UBLPXIX

Am pornit înscrierile pentru bloggeri, vloggeri și instagrameri pasionați de forme de joacă. Zona dedicată Bloggers Lan Party din cadrul festivalului Untold pregătește setup-uri de PC-uri, console, boardgames și VR, oportunități pentru ca influencerii și fanii lor să interacționeze.

Este al 2-lea an consecutiv în care BLP vine în comunitatea clujeană, de data aceasta cu așteptări mai mari, dar și experiența acumulată la ediția precedentă, una în care le-am făcut ardelenilor cunoștință cu o petrecere de gaming.

Așadar, dacă ești blogger, vlogger sau instagrammer, indiferent de cât de gamer ești, te așteptăm să te înscrii la a 19-a ediție Bloggers Lan Party (#UBLPXIX) completând formularul special pregătit (o singură dată). O poți face până pe 30 iulie.

Ce urmează?

Odată înscris și validat de echipa noastră, primești acces în festival. ATENȚIE, deoarece locurile sunt limitate, acesta nu vine fără responsabilități:

Începând cu data de 24 iulie, echipa noastră te va contacta pentru a găsi cea mai potrivită formă de conținut pentru blogul/vlogul/instagramul tău la #UBLPXIX.

Vom căuta să-ți punem la dispoziție activări cu orare de joc dedicate ție și fanilor tăi, fotografi care să surprindă momentele, videografie + montaj pentru video content, premii/bilete pe care să le oferi comunității tale, toate acestea pentru a-ți ușura misiunea de a genera conținut autentic pentru audiența ta în timp ce te bucuri de experiența cu care participanții Bloggers Lan Party s-au obișnuit.

Dat și rugat, how cool is that? Am făcut și-o rimă.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS