Urmărește-ne

Psssst! Vrei să știi cum poți să fii un gamer de neînfrânt?

Blog

Psssst! Vrei să știi cum poți să fii un gamer de neînfrânt?

Se știe că pasiunea pentru gaming nu e deloc una ușoară. Necesită multă dedicare, se plătește cu sudoare, nervi întinși la maxim și… dureri de spate. Nu-i plăcut deloc, știm. Mai mult, competiția este mare și nu îți permiți nicio clipă de slăbiciune.

Tocmai de aceea, sâmbătă, începând cu ora 10, ești așteptat la standul „Nu-ți întoarce spatele” să îți faci încălzirea pentru provocarea Bloggers Lan Party 17.  

Prin intermediul unei aplicații cu senzor Kinect, vei putea face exercițiile de care ai nevoie pentru ca pe tot parcursul competiției să ai o postură corectă și, implicit, să devii un inamic de temut pentru ceilalți adversari. Și, pentru că se anunță o luptă crâncenă, pauzele sunt binevenite, iar atunci poți să vii la stand, să faci exercițiile și să te dezmorțești, apoi să fugi repede la joc.  

Dar cum ți-am spus, asta să fie secretul nostru, da?  

Ah, și dacă te întrebi de ce ar trebui să dai mai multă atenție durerilor de spate și să iei măsuri atunci când le resimți, ar trebui să știi că:

  •  În România, aproximativ 1 din 5 adulți suferă de dureri de spate cu o durată de cel puțin 3 luni.
  •  Deși în cele mai multe situații este vorba despre dureri de spate de tip mecanic (asociate eforturilor fizice intense sau traumatismelor), aproximativ 3% dintre români suferă de dureri de spate de tip inflamator.
  • Durerile de tip inflamator afectează, cel mai frecvent, persoane cu vârsta de până în 40 de ani, și au un debut progresiv.
  • Simptomele afecțiunilor de tip inflamator se ameliorează odată cu practicarea exercițiilor fizice.
  • În timpul nopţii, durerea provoacă tulburări de somn, în special în a doua parte a nopţii, iar dimineața este însoțită de rigiditate la nivelul coloanei.

Dacă suferi de dureri de spate care durează de cel puțin 3 luni, completează testul rapid de autoevaluare de pe www.reumatism.ro/nuintoarcespatele pentru a afla dacă este vorba despre dureri de spate de tip inflamator.  

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS