Urmărește-ne

EDIȚIE ANIVERSARĂ: Bloggers Lan Party 20. Două zile. Douăzeci de jocuri – #BLP20

Blog

EDIȚIE ANIVERSARĂ: Bloggers Lan Party 20. Două zile. Douăzeci de jocuri – #BLP20

Bloggers Lan Party, ediția a 20-a, va fi primul BLP dedicat din istorie ce se va întinde pe două zile, afișând la start douăzeci de jocuri ce vor face parte din turneele evenimentului, plus două petreceri Bloggers Lan Afterparty, câte una pentru fiecare seară. Are loc în weekend-ul 17-18 noiembrie la București, în superba vilă Qreator by IQOS de la Piața Victoriei, iar locurile sunt limitate, fiind așteptați circa 150 de creatori de conținut însoțiți de fani.

Vietnamezii noștri dau de zor la vâsle în pregătirea ediției aniversare ce se apropie. Curăță cu spirt bilele maușilor. Reinstalează Windows 95 pe toate Pentium-urile. Șterg praful de pe CD-uri cu interiorul tricourilor.

Vine ediția care însumează 6 ani de Bloggers Lan Party, 4802 de pumni dați la Mortal Kombat, 18033 de goluri la FIFA și un milion de headshots.

În următoarele 10 zile vor fi anunțate aici toate titlurile, zonă cu zonă, joc cu joc, turneu cu turneu, în speranța că începerea evenimentului ne va prinde din nou cu casa închisă, pregătiți să petrecem un weekend întreg sub pretextul gaming-ului între prieteni.

Declarăm deschise înscrierile creatorilor de conținut de orice fel (+18 ani, în limita locurilor disponibile) începând din acest moment, iar pentru alte informații generale puteți verifica secțiunea FAQ sau ne puteți scrie un mesaj pe pagina de Facebook.

Game on,
BLPUltimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS