F.A.Q.

Ce este Bloggers Lan Party?

Bloggers Lan Party este un eveniment românesc de gaming rezervat bloggerilor, vloggerilor, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora.
Setup-ul include turnee amicale cu premii pe PC-uri, console și boardgames.

Când și unde are loc Bloggers Lan Party?

Următoarea ediție, cea de-a 15-a, va avea loc în perioada 3-6 august în Sala Polivalentă (parter) din Cluj-Napoca, în cadrul festivalului Untold 2017, în intervalul orar 17:00 – 00:00. Hashtag-ul oficial de social media al acestei ediției este #UBLPXV.

Cum fac să particip?

Dacă ești blogger/vlogger/SM influencer, te poți înscrie până duminică, 30 iulie, completând formularul acesta și apoi așteptând confirmarea din partea echipei de organizare.

Înscrierile pentru participanții obișnuiți sunt exclusiv în baza biletelor la Untold. Încep luni, 31 iulie și se fac în limita locurilor disponibile (circa 500), prin tragere la sorți. Vârsta minimă este 16 ani împliniți.

Pentru a putea fi la curent cu noutăți legate de turneele #UBLPXV, premiile, dar mai ales înscrierile pentru publicul larg, te invităm să ne urmărești pe conturile de Facebook, Twitter și Instagram.

Contact

În cazul în care ai întrebări, te așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.