Urmărește-ne

F.A.Q.

 

Ce este Bloggers Lan Party?

Bloggers Lan Party este un eveniment românesc de gaming rezervat creatorilor de conținut, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora.

Setup-ul include turnee amicale cu premii pe PC-uri, console, VR, boardgames și arcade games, dar și Bloggers Lan Afterparty, petrecerea cu muzică live ce închide fiecare zi de eveniment. Vârsta minimă împlinită necesară participării este 18 ani.

Când și unde are loc Bloggers Lan Party?

Următoarea ediție, cea de-a 25-a, va avea loc în weekend-ul 18-19 noiembrie, la București. Hashtag-ul oficial de social media al acestei ediției este #BLP25.

Cum fac să particip?

Dacă ești blogger/vlogger/streamer sau orice fel de creator de conținut, ai accesul garantat și te poți înscrie până joi, 16 noiembrie, în secțiunea dedicată ție. Cei acceptați vor primi ulterior, pe e-mail, confirmarea din partea echipei de organizare.

Dacă ești gamer, înscrierile pentru fani încep miercuri, 1 noiembrie, și se fac în limita locurilor disponibile (1000 de locuri), prin tragere la sorți dintre toți cei înscriși. Vârsta minimă admisă la eveniment este 18 ani împliniți. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail și/sau sms joi, 16 noiembrie, ora 20.00.

Pentru a putea fi la curent cu noutăți legate de jocurile, turneele #BLP25, premiile, dar mai ales înscrierile pentru publicul larg, te invităm să ne urmărești pe conturile de Facebook, Twitter și Instagram.

Disclaimer: Înscrierile validate la acest eveniment sunt nominale și netransmisibile. În cazul în care persoana acceptată nu poate participa sau a oferit informații false sau incorecte în formularul completat, înscrierea este anulată.

Contact

În cazul în care ai întrebări, te așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

SUS