Urmărește-ne

FIFA: Eurosport Premier League Cup 2020 – Finala LIVE pe TV – Campionul merge la meci în Londra de Boxing Day

Blog

FIFA: Eurosport Premier League Cup 2020 – Finala LIVE pe TV – Campionul merge la meci în Londra de Boxing Day

Cel mai amplu turneu offline de FIFA din România are loc în acest an la BLP. Competiția 1v1 se va derula în 4 etape offline la care vor participa 384 de jucători (128/event), finala va fi transmisă live pe TV de Eurosport, iar câștigătorul va avea ocazia să vadă pe viu un meci de Premier League, la Londra, chiar de Boxing Day.

Cel mai amplu turneu offline de FIFA din România are loc și în acest an la Bloggers Lan Party. Competiția 1v1 se va derula în 4 etape offline la care vor participa 384 de jucători (128/event), finala va fi transmisă live pe TV de Eurosport, iar câștigătorul va avea ocazia să vadă pe viu un meci de Premier League, la Londra, chiar de Boxing Day.

Așa cum v-am obișnuit, vă pregătim cel mai prestigios turneu de FIFA de pe plan local, astfel încât pasionații de fotbal pe consolă să se bucure de o experiență memorabilă. Ne-am așezat la aceeași masă cu Eurosport și PlayStation și am plănuit următoarele:

Regulament

Trei etape de calificare offline (martie, București / mai, București / august, Cluj-Napoca) cu câte 128 de jucători fiecare, din care merg mai departe câte 4 finaliști. Cei 12 intră pe tabloul principal al show-ului din noiembrie, produs de BLP și transmis live de Eurosport.

Etapele de calificare se joacă pe console PlayStation 4 după sistemul best of one 5-minutes half (FIFA20), exclusiv cu echipe de Premier League (85 rating).

Finala îi împarte pe cei 12 jucători în două grupe de 6 (5 meciuri/fiecare), iar cei mai bine 4 clasați din fiecare grupă întră în playoff-ul final cu sistemul eliminatoriu best of one 5-minutes half (FIFA21), exclusiv cu echipe de Premier League (85 rating).

Etapa 1 – 21-22 martie, ora 12:00 – #BLP25

Vom afla primii 4 finaliști din cei 128 de participanți prezenți la start, iar aceștia vor fi premiați de PlayStation și Eurosport.

Competitorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți, iar înscrierile la turneu se fac la fața locului, atenție, dintre persoanele înscrise și acceptate în prealabil la Bloggers Lan Party, în ordinea sosirii, în limita celor 128 de locuri disponibile.

Detaliile și criteriile de participare la #BLP25 pot fi accesate pe pagina de întrebări frecvente, iar pentru informații suplimentare vă așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Succes!

Citește mai departe
S-ar putea să-ți placă...
Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS