Urmărește-ne

FIFA18: Campionul #BLPXVI RFRSH Gaming pleacă acasă cu un mega-premiu

Blog

FIFA18: Campionul #BLPXVI RFRSH Gaming pleacă acasă cu un mega-premiu

Tot românul știe că pasa e pe X, dar abia câțiva stăpânesc cu adevărat joystick-ul. FIFA 18 nu putea lipsi de la Bloggers Lan Party, fiind primul joc de consolă introdus în istoria evenimentului, acum 10 ediții.

Am pregătit tot ce trebuie pentru o atmosferă refreshing de turneu, inclusiv recuzite pe care galeriile formate ad-hoc să le folosească în a-și încuraja favoriții.

Sprite dă RFRSH Gaming și la #BLPXVI și oferă campionului de FIFA18 o experiență unică, dorită de orice pasionat de fotbal. Acesta va avea oportunitatea wait for it…  să meargă într-o excursie în Europa, participând ca spectator la un meci tare dintr-o competiție la alegere, folosindu-se de voucher-ul primit la competiție.

În plus, la cererea publicului (tușit), înscrierile la eveniment rămân deschise și astăzi până la ora 20:00, tocmai pentru a vă da ocazia să strângeți rândurile în încercarea de a fi printre cei 150 de norocoși. Vârsta minimă este 18 ani împliniți, câștigătorii vor fi anunțați prin sms și e-mail la ora 20:00.


Platformă:
Console
Sistem: 1 vs 1 knock-out
Locuri disponibile: 64
Premii:
Locul III – Card Cadou eMag 200 lei
Locul II – Card Cadou eMag 500 lei
Locul I – Voucher fotbaltour.ro 400 euro

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS