Urmărește-ne

foodpanda te provoacă să joci Throw Throw Burrito la #CJ23BLP

Blog

foodpanda te provoacă să joci Throw Throw Burrito la #CJ23BLP

Nu aveai unde să joci până acum o combinație de joc de cărți și dodgeball pentru că Throw Throw Burrito este primul joc din lume de acest gen. Îl poți încerca la a 23-a ediție Bloggers Lan Party, eveniment ce va avea loc în perioada 16-17 august la Cluj Hub, în Cluj-Napoca.

Throw Throw Burrito este creat de echipa care a lansat și Exploding Kittens și se desfășoară, în linii mari, cam așa: în momentul în care strângi 3 cărți la fel, iei un burrito de pe masă de joc și-l arunci într-un adversar. Sună suficient de imatur cât să facă parte din line-up #CJ23BLP, este?

Atât premiile pentru acest turneu cât și curtoazia meselor de prânz de la Bloggers Lan Party 23 sunt oferite de foodpanda, partenerul nostru care ne-a promis o promoție specială pe întreg teritoriul Clujului în perioada evenimentului.

Cei mai buni jucători de Throw Throw Burrito (dacă se pot numi așa) vor primi ghiozdane pline cu merchandise foodpanda și periferice de gaming Logitech.

Înscrierile la #CJ23BLP mai sunt deschise până joi, 15 august. Avem 200 de locuri disponibile pentru public prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi notificați prin email/SMS joi, 15 august, la ora 20:00.

Mai multe detalii legate de Bloggers Lan Party pot fi accesate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări vă așteptăm cu un mesaj pe Facebook.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS