Urmărește-ne

Football Coin, joc de management sportiv în blockchain

Blog

Football Coin, joc de management sportiv în blockchain

Platforma Football Coin, prima platformă de Football Fantasy pe blockchain, vine la #BLP20 că participant, pentru a testa cunoştinţele tuturor pasionaţilor de fotbal prin 2 concursuri realizate pe platforma sa:

1. Un concurs dedicat exclusiv invitaților prezenţi, intitulat “Bloggers LP20-Liga I” la care se pot înscrie doar cu parolă la faţa locului. Concursul este postat pe platformă la rubrica “competiţii”, cu denumirea de mai sus, având 7 meciuri din Liga I România, iar rezultatele vor fi publicate marţi, 27.11.2018. Premii totale: 10.000 XFC, primii 3 câştigători: locul 1: 5.000, 2: 3.000, 3: 2.000 XFC.

2. Un turneu public, intitulat “Bloggers Fans LP20-Mix EU“, stil de joc PRO, postat pe platforma tot la rubrica Competiţii, cu 7 meciuri din Europa: 2 Germania, 2 Anglia, 2 Franţa, 1 Italia şi 1 Spania. Parola pentru înscrierea la turneul acesta este #BLP20 şi se poate înscrie orice fan sau persoană ce-şi creează un cont NOU!
Premii totale: 100.000 XFC, primii 30% vor fi premiaţi, iar câstigatorii vor fi anunţaţi în săptămâna următoare evenimentului, odată cu postarea rezultatelor reale ale meciurilor.

XFC reprezintă moneda crypto proprie a platformei şi poate fi folosită pentru transferul câştigurilor între jucători sau convertită în bani reali la exchange-uri.

Cartonaşele cu jucători sub 3 stele sunt gratuite, cele peste 3 stele având valoare cotată pe market-ul propriu şi odată achiziţionat, acesta rămâne proprietatea cumpărătorului pe viaţă. Cartonaşele cu stadioane oferă posibilitatea de a organiza turnee private, stadioanele cu 5* putând găzdui sute de participanţi, dar care au un preţ mare pe market, ele reprezentând adevărate investiţii pentru cunoscători.

Cu această activare, platforma îşi propune angajarea influencerilor şi a fanilor acestora în a interacţiona cu platforma şi a descoperi potenţialul câştigurilor pentru cei cu adevărat documentaţi despre lumea fotbalului.

Mai multe detalii pe site-ul platformei: www.footballcoin.io

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS