Urmărește-ne

GAMING LA UNTOLD: Înscrie-te la Bloggers Lan Party, ed. a 15-a (#UBLPXV)

Blog

GAMING LA UNTOLD: Înscrie-te la Bloggers Lan Party, ed. a 15-a (#UBLPXV)

Pe lângă toată distracția ce te așteaptă la Untold, află că anul acesta există și o zonă de gaming în cadrul festivalului.

Bloggers Lan Party se numește și reprezintă un eveniment de gaming cu tradiție, ajuns deja la a 15-a ediție în cei 5 ani de existență.

Acolo, pe lângă bloggerii și vloggerii tăi preferați care-ți vor fi gazde și parteneri de joacă, vei găsi PC-uri, console, VR și boardgames pregătite de partenerii evenimentului, plus staff prietenos antrenat să te asiste încât orice joc (chiar și unul nou pentru tine) să-ți fie la îndemână.

Ediția a 15-a de Bloggers Lan Party (#UBLPXV) are loc parterul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca între orele 17:00 și 00:00, în fiecare zi de festival. Accesul este condiționat de următoarele:

  • bilet valid la Untold Festival, ediția 2017
  • vârstă minimă: 16 ani împliniți
  • invitație obținută în urma concursului de înscrieri pentru public

Așadar, dacă-ți dorești să iei parte la Bloggers Lan Party, înscrie-te completând formularul din acest link. Acest pas, odată îndeplinit, te înscrie în tragerea la sorți pentru cele 500 de locuri disponibile. Atenție, se acceptă o singură înscriere/persoană. Mai multe încercări te vor descalifica.

Cei 500 de norocoși vor fi anunțați via SMS sau e-mail miercuri seara (2 august, ora 21:00) și vor fi invitați să se prezinte la zona Bloggers Lan Party de-a lungul festivalului, acolo unde vor primi câte o brățară de acces în spațiul rezervat gamerilor.

Succes!

 

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS