Urmărește-ne

Guest post: #BLP13 a fost și va rămâne memorabil

Blog

Guest post: #BLP13 a fost și va rămâne memorabil

Am tot auzit de bloggeri/vloggeri care se trezesc pe la ora 9, își fac siesta de dimineață și pleacă entuziasmați cu metroul sau autobuzul spre Bloggers Lan Party unde urmează să rupa joystickuri, tastaturi, mese cu jocuri toată ziulica.

Să vă zic cum stă treaba la mine. Sună alarma la 5:30 dimineața în ziua cu pricina, îmi ia cam jumătate de oră să mă trezesc și să mă târăsc efectiv în mașină. Trec pe la un peco să fac plinul și parcurg 250km ca să ajung de la Galați la București doar ca să particip la BLP. Fac treaba asta de 4 ediții încoace și vă garantez că nu regret nimic.


Bloggers lan party e din ce în ce mai șmecher de la o ediție la alta. Cum altfel ar putea fi când aproape 200 de persoane sociabile se întâlnesc cu scopul de a se juca și distra. Nu vă imaginați că sunt jocuri demonstrative în care toată lumea zâmbește, haha, eu m-am ridicat transpirat de la meciurile de Battlefield. The struggle is real.

Că tot am început discuția despre jocurile de la BLP13, Battlefield 1 mi-a depășit total așteptările. Nu l-am mai jucat până la momentul respectiv, dar la primul contact mi-a dat lumea peste cap. Contextul în care l-am jucat, 5v5 pe emblematicele sistemele ASUS ROG G20 și faptul că nu trebuia pur și simplu să ne omorâm între noi până ramâne unul în picioare nu au cum să nu îți placă. Mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc, dar am ieșit pe un onorabil loc 3 după o finală mică foarte disputată.

Destul cu shooterul, să trecem la sport, pe consolă, turneul inedit de NBA 2K17 unde tare curios sunt cine a venit cu ideea să se formeze echipe mixte, iar fiecare băiat a trebuit să se înscrie cu o fată în lupta pentru cele două Playstation Pro. Skizzo Skills a moderat turneul și a avut destulă răbdare să explice gameplay-ul tuturor celor care doar își încercau norocul. Good job și felicitări câștigătorilor, cele mai invidiate persoane la sfârșitul zilei.

În paralel s-a jucat și Fifa, după bunul plac, fără miză, dar consola a fost mereu ocupată. Mi-ar plăcea să văd la o ediție următoare și un turneu de Fifa 2v2 cu echipe mixte.

Fundalul sonor a venit tot timpul de la turneul de Guitar Hero, unde am văzut câțiva profesioniști. Vă zic la modul cel mai serios că în finală nu puteam nici să îi urmăresc pe băieți. A fost o finală PRO, la propriu, au schimbat setările de la amatori la PRO.

La etajul 2, puteai găsi o zonă uriașă de boardgaming unde s-a jucat Orange Express, o interpretare interesantă a Ticket to Ride. Tot respectul meu și aici celor care au avut răbdarea să repete regulile, care nu sunt deloc puține, tuturor celor care vroiau sa joace. Am câștigat primul joc, dar în al doilea nu am avut destulă cale ferată să ajung la destinații.

Tot prin zonă s-a disputat și un turneu de Hearthstone, doar am auzit. Cei de la Bitdefender au pregătit o zonă foarte mișto și comfortabilă pentru bătălie. Am încercat să urmăresc de câteva ori acest joc, dar nu s-a prins nimic de mine. Nu am avut niciodată o pasiune pentru acest tip de jocuri, dar în particular respect popularitatea acestui joc.

Dacă ai impresia că am terminat lista de activități, mai stai puțin. Într-o cameră liniștită îți puteai pune ochelarii VR de la Playstation și să te deconectezi de la realitate, iar în alt colț al etajului 3 puteai dezlega jocul de logică Link Twin. Era practic imposibil să nu găsești să joci ceva ce îți place.

Prin pauzele dintre jocuri, când nu erau blocați în lift și nu urcau/coborau scări, participanții au putut să admire expozițiile de figurine ale celor de la 3dprintscan.ro și tablouri pe pânză ale celor de la eprintat.ro. Toate se potriveau perfect contextului.

Sper să nu ratez niciun BLP pe viitor și scriu acest articol în timp ce îmi planific drumul spre ediția #14 care o să aibe loc în cadrul East European Comic-Con, cam cât de tare e asta. Felicitări organizatorilor și mult success în continuare, faceți o treabă extraordinară.

De data asta nu am reușit să rămân în București la after party, dar sunt sigur că toată lumea s-a distrat. Eu am parcus cei 250 de km care mă despărțeau de somn. Dacă ai citit acest articol și nu ai ajuns încă la un BLP, nu te du, pentru că e posibil să îmi ocupi mie locul…

===============================================================

Guest post realizat de Bogdan Pană, din Galați, blogger care se află la a 4-a participare la Bloggers Lan Party.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS