Urmărește-ne

HBO GO: UMBRE S03E01 se vede la #BLP24H

Blog

HBO GO: UMBRE S03E01 se vede la #BLP24H

Primul episod al celui de-al treilea sezon Umbre (HBO) va fi difuzat într-o vizionare privată dedicată participanților la Bloggers Lan Party 24, eveniment ce are loc în weekend-ul 16-17 noiembrie la Qreator by IQOS, București.

Primul episod al celui de-al treilea sezon Umbre (HBO) va fi difuzat într-o vizionare privată dedicată participanților la Bloggers Lan Party 24, eveniment ce are loc pentru 24 de ore neîntrerupte în weekend-ul 16-17 noiembrie la Qreator by IQOS, București.

Și noi suntem la fel bucuroși și entuziasmați ca și voi că vom avea ocazia să vedem la #BLP24H cum o scoate la capăt Relache cu 4 zile înainte de lansarea națională a sezonului trei.

După părerea noastră, Umbre este cel mai bun serial românesc produs până acum și primim mândri această onoare de a-i purta steagul în comunitatea de gaming pe care o reprezentăm.

Vizionarea va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 20:00, iar locurile sunt atât de limitate încât vom trage la sorți 30 de persoane de pe lista de doritori, iar acești 30 vor avea acces în camera de film de la Qreator care va fi pregătită special ca o mică sală de cinema.

Detaliile complete și condițiile de participare vor putea fi aflate în camera dedicată HBO GO din cadrul BLP24H, spațiu în care de-a lungul evenimentului v-am pregătit un joc de cărți tematic Umbre, dar și multe premii pentru fanii înrăiți.

Înscrierile la a 24-a ediție Bloggers Lan Party s-au încheiat ieri, suntem cu casă plină și anunțăm că circa 500 de persoane vor participa de-a lungul celor 24 de ore neîntrerupe de eveniment.

Sezonul trei al serialului Umbre are premiera miercuri, 20 noiembrie, pe HBO GO.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS