Urmărește-ne

Peste 100 de fani s-au înscris în primele două zile de la lansarea #CJ23BLP

Blog

Peste 100 de fani s-au înscris în primele două zile de la lansarea #CJ23BLP

O săptămână ne mai desparte de prima ediție Bloggers Lan Party dedicată din Cluj-Napoca. #CJ23BLP va avea loc în perioada 16-17 august la Cluj Hub (Ferdinand 22-26, etaj 3) și se anunță a fi cu casă plină.

Echipa noastră lucrează cu spor în pregătirea evenimentului la care sperăm să facem fericiți cei 200 de participanți cărora le punem la cale multe turnee și activități.

Prima competiție a fost deja anunțată: Team Fight Tactics pe PC-uri OMEN by HP cu 64 de locuri disponibile.

În zilele rămase până la eveniment vom anunța și ce am pregătit pentru celelalte platforme: console, boardgames, mobile games.

Până atunci, strigăm în gura mare că mai bine de jumătate dintre locurile disponibile s-au ocupat în primele două zile de la lansarea evenimentului și îi invităm pe doritori să se înscrie completând (o singură dată) formularul dedicat.

Reamintim că cei 200 de participanți vor fi admiși prin tragere la sorți din întreaga listă de înscrieri, iar la secțiunea ”condiții” avem una singură: vârsta minimă împlinită: 18 ani.

Pentru mai multe detalii generale puteți consulta pagina F.A.Q., iar pentru eventuale întrebări vă așteptăm cu un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Succes,
BLP.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS