Urmărește-ne

Petrecere fără muzică nu se poate așa că la #CJ23BLP Just Dance

Blog

Petrecere fără muzică nu se poate așa că la #CJ23BLP Just Dance

Bum bum tam tam. Shake it. Move it. Wiggle. Toate astea. Timpul ne-a dovedit că Bloggers Lan Party trebuie să includă Just Dance în orice line-up.

Ediția de la Cluj Hub, Cluj-Napoca, din perioada 16-17 august, nu face excepție și invită toți gamerii să-și miște oasele. Cei mai agili dansatori, dar și timizii care trebuie convinși de prieteni, vor avea un setup Just Dance pregătit pentru distracție.

Nu e tot, evident că avem premii pentru toată lumea. De asta se ocupă TP-Link, Networking Partner al Bloggers Lan Party care, pe lângă c-are grijă ca toate routerele și cablurile să fie la locurile lor, le oferă dansatorilor cu ritm de la #CJ23BLP adaptoare TP-Link UE300 USB 3.0 Gigabit Ethernet, Sisteme Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4, tricouri și lanyards.

Înscrierile la #CJ23BLP mai sunt deschise până joi, 15 august. Avem 200 de locuri disponibile pentru public prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi notificați prin email/SMS joi, 15 august, la ora 20:00.

Mai multe detalii legate de Bloggers Lan Party pot fi accesate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări vă așteptăm cu un mesaj pe Facebook.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS