Urmărește-ne

PlayStation la #BLPXVII: Grand Turismo Sport în VR și PlayLink

Blog

PlayStation la #BLPXVII: Grand Turismo Sport în VR și PlayLink

Zona PlayStation caută să atingă extremele gaming-ului la Bloggers Lan Party și pregătește jocuri pentru cei mai neinițiați gameri, cât și pentru veterani deopotrivă. Cert este că ambele categorii de jucători vor avea parte de mega-hyper-ultra-superexperiențe. (n-am găsit alte superlative)

PlayLink for PS4

PlayLink este primul joc de PlayStation care nu necesită controller, ci poate fi jucat direct cu ajutorul propriului smartphone. Include o serie de jocuri entry-level perfecte (quiz, trivia) pentru jucat acasă, împreună cu prietenii sau familia (1-6 persoane).

Îi vom invita pe toți participanții să treacă prin sufrageria PlayLink, iar pe cei mai dinamici dintre jucători în vom premia cu abonamente PlayStation Plus.

Grand Turismo Sport for PlayStation Virtual Reality

Scaun, pedale și volan de racing, atașate unui simulator auto foarte realist. Nimic extraordinar până aici. Eh, iată că intervin ochelarii PlayStation VR. Garantăm că mulți stimuli externi se vor activa, iar forța gravitațională se va simți chiar dacă scaunul nu se mișcă.

Experiență recomandată pasionaților de condus, senzații tari și mulți cai putere. Cel mai iscusit dintre piloți va pleca acasă cu o copie ediție limitată de Grand Turismo Sport și cu un abonament PlayStation Plus valabil pe 3 luni.

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS