Urmărește-ne

Primul turneu anunțat la #CJ23BLP: Team Fight Tactics w/ Creative Monkeyz

Blog

Primul turneu anunțat la #CJ23BLP: Team Fight Tactics w/ Creative Monkeyz

Creative Monkeyz și OMEN by HP te invită la primul turneu Team Fight Tactics offline din România. Acesta se va derula în cadrul celei de-a 23-a ediție Bloggers Lan Party, eveniment dedicat ce va avea loc în perioada 16-17 august la Cluj Hub (Cluj Napoca) și va fi transmis live prin stream pe canalul de Twitch al Creative Monkeyz.

Ia cu tine cele mai bune sinergii și compoziții și hai! Locurile sunt limitate și se vor ocupa repede.

Primii 4 clasați vor fi premiați cu RP-uri în valoare totală de 1000 de lei, periferice de gaming și bilete la Comic Con Transylvania, iar marele campion va primi un premiu surpriză oferit de Creative Monkeyz.

Înscrierile la #CJ23BLP, a 23-a ediție Bloggers Lan Party, se pot face la data de 15 august în limita a celor 200 de locuri disponibile prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi notificați prin e-mail/SMS joi, 15 august, la ora 20:00.

Înscrierile la turneul Team Fight Tactics w/ Creative Monkeyz se fac la fața locului dintre persoanele care au primit acces la eveniment.

Mai multe detalii despre participare: https://www.bloggerslanparty.ro/f-a-q/

Disclaimer: Bloggers Lan Party este un eveniment privat cu locuri limitate. Vârsta minimă de admitere la eveniment este 18 ani împliniți.

Joc: League of Legends (Team Fight Tactics)
Locuri: 64
Sistem: One Round Knock-Out Tournament

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS