Urmărește-ne

START ÎNSCRIERI: 200 de locuri disponibile pentru fani la BLP21

Blog

START ÎNSCRIERI: 200 de locuri disponibile pentru fani la BLP21

Deschidem porțile doritorilor de distracție și gaming. Cei mai norocoși 200 de fani vor primi acces la BLP21, 9-10 martie, Qreator by IQOS.

Tobe, tiribombe, artificii. Pregătirile sunt în toi așa că deschidem porțile tuturor doritorilor de distracție și gaming. Cei mai norocoși 200 de fani vor primi acces la a 21-a ediție Bloggers Lan Party, eveniment ce are loc în weekend (9-10 martie) la Qreator by IQOS.

Vin două zile încărcate cu jocuri pe PC-uri, console, VR, boardgames, arcades și simulatoare de racing, toate detaliile apar la noi pe site. Pe lângă asta se adaugă și atmosfera de petrecere continuă cu care BLP și-a obișnuit comunitatea, ce să mai, curge lapte și miere prin fibră.

Am pregătit un formular special creat pentru publicul larg. Înscrierile sunt nominale, iar din toți cei care-și arată intenția vom trage la sorți 200 de persoane pe care le vom aștepta la joacă în weekend.

Dacă faceți parte din categoriile de gameri de mai sus și aveți peste 18 ani, click aici pentru înscrieri și așteptați e-mailul nostru joi (7 martie), după ora 20:00.

Orice alte detalii pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Succes!

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS