Urmărește-ne

START ÎNSCRIERI #BLP20! 150 de locuri disponibile pentru fani prin tragere la sorți

Blog

START ÎNSCRIERI #BLP20! 150 de locuri disponibile pentru fani prin tragere la sorți

Dacă vrei să participi la al 20-lea Bloggers Lan Party din istoria de 6 ani a evenimentului, punem la dispoziție prin tragere la sorți 150 de locuri (+18 ani) pentru cei care își arată interesul.

Am creat o pagină special dedicată înscrierilor fanilor, va fi publică până joi, 15 noiembrie, la ora 12:00, atunci când cei 150 de norocoși (dintre toate persoanele înscrise) vor fi notificați prin SMS/e-e-mail și vor primi acces la petrecerea privată de gaming pe care o pregătim la Qreator by IQOS.

Ce știm până acum?

În primul rând, trebuie știut că peste 100 de creatori de conținut vor participa la #BLP20. Și ei, la rândul lor, s-au înscris pentru acest eveniment și astfel și-au ocupat locurile special rezervate lor. Lista completă poate fi consultată la pagina ”Cine vine?”

S-au anunțat de asemenea și câteva dintre cele 20 de jocuri prezente la petrecere. Am ales să începem cu turneele mari (FIFA19, Call of Duty: Black Ops 4 și NBA2K19), continuăm cu Just Dance și o întreagă sumedenie de alte titluri ce vor fi anunțate până la startul evenimentului. Că tot veni vorba: Aici, acum, un nou joc  anunțat de la BLP20: Mortal Kombat X!

Ținem să precizăm din nou aspectele importante. Vor fi validate pentru tragerea la sorți doar înscrierile singulare (mai multe înscrieri = descalificare) complete (toate câmpurile formularului) ale persoanelor cu vârsta împlinită minimă de 18 ani. De asemenea, cei 150 de norocoși for primi acces nominal, așa că invitația nu poate fi dată mai departe. Îi sfătuim pe cei care nu sunt siguri că pot ajunge în weekend la Qreator să se gândească bine înainte de a irosi oportunitatea altcuiva.

Pentru orice alte informații te invităm să parcurgi pagina FAQ, iar pentru nelămuriri te așteptăm cu un mesaj pe pagina de Facebook.

Succes!Ultimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS