Urmărește-ne

Tactical Shooter: Turneu de Rainbow Six Siege la #BLP24H

Blog

Tactical Shooter: Turneu de Rainbow Six Siege la #BLP24H

Ubisoft România organizează un turneu offline de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege în cadrul celei de-a 24-a ediție Bloggers Lan Party, eveniment ce va avea loc în weekend-ul 16-17 nov, la Qreator by IQOS, București. Competiția va începe duminică, 17 noiembrie, la ora 12:00.

Turneul se desfășoară pe PC-uri, se adresează întregii comunități R6S din România, atât jucătorilor individuali care își caută colegi, cât și echipelor deja formate. Capacitatea competiției este de 40 de participanți (8 echipe), iar sistemul de joc va fi eliminatoriu.

Cea mai bună echipă de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de la #BLP24H va fi premiată din partea Ubisoft (merchandise) și Logitech (periferice de gaming). Înscrierile se fac la fața locului sâmbătă toată ziua și duminică până la ora 12:00, în limita locurilor disponibile, din lista persoanelor ce au primit acces în prealabil la eveniment.

Înscrierile generale la #BLP24H mai sunt deschise până joi, 14 noiembrie, ora 20:00. Toate detaliile despre condițiile de participare sunt pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook. (vârsta minimă admisă: 18 ani împliniți)

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS