Urmărește-ne

Turneu de FIFA18 la #UBLPXIX

Blog

Turneu de FIFA18 la #UBLPXIX

O săptămână ne mai desparte de cel mai distractiv sfârșit de săptămână al verii lui 2018. A venit momentul să începem să anunțăm jocurile ce vor face parte din line-up-ul de gaming al celei de-a 19-a ediții Bloggers Lan Party, eveniment ce va avea loc la Untold Festival în Cluj-Napoca pentru al 2-lea an consecutiv.

Pasionaților de fotbal nu le puteam pregăti decât un turneu de FIFA18 pe console PlayStation 4, competiție care îi invită la start pe influencerii, voluntarii și invitații de la #UBLPXIX în ziua de sâmbătă, 4 august, începând cu orele 17.

Premiile sunt oferite de partenerul nostru de rețelistică, TP-Link, sponsor Bloggers Lan Party care asigură rețeaua stabilă de internet la fiecare ediție. Printre echipamentele prezente în sufrageria TP-Link de la #UBLPXIX se află și sistemul mesh Deco M5, parte din confortul celor 4 zile de gaming de la festival.

Reamintim tuturor esențialul: Bloggers Lan Party (ediția 19) va avea loc în perioada 2-5 august 2018, în sala de fitness a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, parte din Untold Festival 2018. Înscrierile sunt deschise pentru bloggeri/vloggeri/instagrameri până pe 30 iulie, apoi pentru fani/gameri începând cu aceeași dată, pe baza unui bilet valid la festival, locurile fiind limitate. Mai multe detalii aici.

====================================================================================================

Joc: FIFA18
Platformă: Playstation 4
Sistem: 1 vs 1 – knock-out best of 1 – World Cup Teams Only
Program: 2-3 august, orele 17:00 – 23:00, înscrieri și antrenamente / 4 august, ora 17:00 – start

Premii:

Locul 3: Range Extender USB Wi-Fi 300Mbps TP-Link TL-WA820RE
Locul 2: Power Bank Ultra-compact 6700mAh TP-Link TL-PBG6700
Locul 1: Router Wireless Dual Band Gigabit TP-Link Archer C5 + premiu surpriza de la Untold

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS