Urmărește-ne

TV: Turneul de FIFA 20 de la #BLP24H este live pe Telekom Sport 4

Blog

TV: Turneul de FIFA 20 de la #BLP24H este live pe Telekom Sport 4

Ediția a 24-a Bloggers Lan Party (#BLP24H) va include și un turneu de FIFA20 ale cărui faze superioare vor fi transmise în direct pe TV pe Telekom Sport 4, duminică, 17 noiembrie, de la ora 14:00. Competiția se va desfășura exclusiv cu echipe din Liga 1 (România).

Ediția a 24-a Bloggers Lan Party (#BLP24H) va include și un turneu de FIFA 20 ale cărui faze superioare vor fi transmise în direct pe TV pe Telekom Sport 4, duminică, 17 noiembrie, de la ora 14:00. Competiția se va desfășura exclusiv cu echipe din Liga 1 (România).

64 dintre cei mai buni jucători de FIFA din România sunt așteptați să se înscrie la deja tradiționalul turneu organizat de Bloggers Lan Party în ultima ediție a fiecărui an.

Pentru 2019, alături de Telekom (Connectivity Partner al Bloggers Lan Party), am decis să sărbătorim includerea Ligii 1 a României în joc printr-un turneu dedicat echipelor românești de primă scenă.

Le pregătim gamerilor un setup pe măsură în vila Qreator by IQOS (București) și premii oferite de PlayStation. Primii trei clasați își vor împărți un prize pool compus din abonamente PS Plus, controllere, jocuri FIFA 20, dar și o consolă PlayStation Pro.

Înscrierile la turneu se fac (dintre persoanele admise în prealabil la eveniment) sâmbătă, 16 noiembrie, între orele 10:00 și 12:00, în ordinea sosirii. Turneul începe sâmbătă la ora 12:00 și se derulează până la faza sferturilor de finală. Competiția se reia apoi duminică, de la ora 14:00, live pe Telekom Sport 4 și nu se încheie până când nu vom afla cine este campionul FIFA20 de la #BLP24H.

Meciurile se desfășoară pe console PlayStation 4, 1v1, în sistem best of one (4 mins half), iar rating-ul jucătorilor va fi echivalat la 85. Competiția va avea și o finală mică în același format, iar campion va fi desemnat cel mai bun jucător după trei meciuri.

Înscrierile la #BLP24H mai sunt deschise până joi, 14 noiembrie, ora 20:00. Detalii despre condițiile de participare sunt pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook. (vârsta minimă admisă: 18 ani împliniți)

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUS