Urmărește-ne

VOLUNTARIAT: Echipa #BLP20 are nevoie de tine

Blog

VOLUNTARIAT: Echipa #BLP20 are nevoie de tine

Căutăm gameri cu spirit civic care să pună umărul la distracția weekend-ului 17-18 noiembrie, atunci când a 20-a ediție Bloggers Lan Party va avea loc. Promitem un mediu de lucru relaxat, îmbinat cu gaming, atmosferă plăcută și hashtag oameni frumoși.

Faptul că mulți dintre voluntarii care au făcut parte la un moment dat din echipa noastră aleg să se întoarcă și a 2-a oară spune multe despre comunitatea clădită la BLP. Ne propunem mereu să construim un mediu pozitiv în care toți membrii să se dezvolte personal și profesional, dar mai ales să se distreze.

Task-urile se învârt în jurul organizării turneelor de gaming parte din eveniment, atât la zonele de PC-uri, cât și la console, boardgames și VR. Beneficiile includ mesele de prânz, hidratarea + un tricou Bloggers Lan Party 20 – ediție limitată.  De asemenea, voluntarii pot participa la turneele incluse în eveniment. Locurile sunt limitate, iar cerințele sunt:

  • vârsta minimă: 18 ani împliniți
  • disponibilitate completă în întervalele orare: vineri, 16 nov, orele 18:00 – 20:00 (training) / sâmbătă, 17 nov, 09:30 – 00:00 (day 1) / duminică, 18 nov, 11:30 – 00:00 (day 2)
  • cunoștințe de bază: gaming, facebook, instagram

Doritorii sunt invitați să completeze întegral formularul de pe pagina dedicată, cel târziu până luni, 12 noiembrie, apoi cei selectați vor fi contactați de un reprezentant BLP.Ultimele 10 articole postate pe site:
[latest-selected-content limit=”10″ display=”date,title,content-small” chrlimit=”160″ url=”yes_blank” elements=”3″ type=”post” status=”publish” orderby=”dateD”]

Comentează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posibil datorită

 
Hp OMEN
Samsung
Food Panda
PlayStation
LOGITECH
Eurosport
ULTIMATE EARS
TP-LINK
Impact Hub
 

Cele mai citite

SUS